ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Εικόνα της Τα απαραίτητα των διακοπών
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ7/2/2018

Τα απαραίτητα των διακοπών

Η προετοιμασία για τις ημέρες των διακοπών μας, είναι ναι μεν βασανιστική, γιατί ο χρόνος φαίνεται σαν να μην προχωράει, αλλά είναι και η πιο ευχάριστη περίοδος του χρόνου! Όνειρα, σκέψεις, προγραμματισμός, ανυπομονησία και τρελή προετοιμασία!...Ειδικά για εμάς τις γυναίκες!!!
Εικόνα της Που θα κάνουνε πικ-νικ στην Αθήνα.
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ4/18/2018

Που θα κάνουνε πικ-νικ στην Αθήνα.

Διάλεξε λοιπόν μια ωραία μέρα, φτιάξε πρόχειρα σαντουιτσάκια, προμηθεύσου με άφθονο νερό, βάλε την καλή σου διάθεση και βενζίνη στο αυτοκίνητό σου, και πάμε…
Εικόνα της Αποδράσεις Σαββατοκύριακου …αποδράσεις ψυχής!
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ3/27/2018

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου …αποδράσεις ψυχής!

Εάν περιμένουμε τις καλοκαιρινές διακοπές για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, είμαστε χαμένοι. Το καλύτερο είναι να ξεκλέβουμε χρόνο και να αξιοποιούμε με κάθε ευκαιρία τα Σαββατοκύριακα μας! Έτσι δημιουργούμε στιγμές χαράς όλο το χρόνο και κατ’ επέκταση φτιάχνουμε την ψυχολογία μας.
Εικόνα της Τι θα διαβάσουμε αυτές τις μέρες
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ3/27/2018

Τι θα διαβάσουμε αυτές τις μέρες

Ένα επίκαιρο βιβλίο, και όχι μόνο λόγο του τίτλου, είναι «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» του Νίκου Καζαντζάκη, όπου βασίστηκε και η κλασσική ταινία τού Ζυλ Ντασσέν "Celui qui doit mourir" "Εκείνος που Πρέπει να Πεθάνει" και προβλήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Απρίλιο του 1957.
Εικόνα της Που θα φάμε; …Ακολούθησε το άρωμα του “Δυόσμου”!
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ3/24/2018

Που θα φάμε; …Ακολούθησε το άρωμα του “Δυόσμου”!

Ένα υπέροχο μαγαζί, που έχει καθιερωθεί ως στέκι και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές πελατών και κριτικών, βρίσκεται στην Φρεαττύδα. Το όνομά του μεθυστικό, όπως και οι γεύσεις του!
Εικόνα της Η νέα ταινία Lara Croft:Tom Raider
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ3/14/2018

Η νέα ταινία Lara Croft:Tom Raider

Έρχεται στους κινηματογράφους από τις 15 Μαρτίου, η νέα ταινία Lara Croft: Tomp Raider...χωρίς την Ατζελίνα Τζολί! Στο ρόλο της Lara Croft, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Αλίσια Βικάντερ.