ΜΟΔΑ

Εικόνα της Αυτή η άνοιξη απαιτεί λευκό σακάκι!
ΜΟΔΑ4/26/2018

Αυτή η άνοιξη απαιτεί λευκό σακάκι!

Το απαραίτητο ρούχο που πρέπει να βρίσκεται τώρα την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα σου, είναι το λευκό σακάκι.
Εικόνα της Μια ρομαντική νότα στα μαλλιά σας.
ΜΟΔΑ4/13/2018

Μια ρομαντική νότα στα μαλλιά σας.

Μια ωραία τάση όμως που ήρθε πέρσι και θα παραμείνει και φέτος είναι τα λουλούδια στο κεφάλι. Φρέσκα ή ψεύτικα, δεν έχει σημασία, αρκεί να υπάρχει αυτή η όμορφη νότα, χωρίς όμως υπερβολές!
Εικόνα της Οι τάσεις του καλοκαιριού στα νύχια μας.
ΟΜΟΡΦΙΑ4/13/2018

Οι τάσεις του καλοκαιριού στα νύχια μας.

Το φετινό καλοκαίρι θέλει χρώμα! Και μάλιστα έντονα χρώματα και σχέδια. Ένα από τα χρώματα που θα είναι must του καλοκαιριού είναι το κίτρινο, σε όλες του τις αποχρώσεις και το χρυσό!
Εικόνα της Φέτος την άνοιξη, επένδυσε στα sneakers.
ΜΟΔΑ3/20/2018

Φέτος την άνοιξη, επένδυσε στα sneakers.

Η Άνοιξη ούτως ή άλλως μας κάνει πιο χαλαρούς. Και αυτό αφορά, εκτός από την διάθεση μας, και την ένδυση. Φεύγουν τα πολλά, χοντρά ρούχα που μας πνίγουν και την θέση τους παίρνουν ανάλαφρα πανωφόρια, t-shirt, μακό μπλουζάκια, χαλαρά φορέματα, άντε και κανένα τζιν.
Εικόνα της Balmain Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2018-19
ΜΟΔΑ3/2/2018

Balmain Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2018-19

Ο Olivier Rousteing παίρνει φόρα από το παρελθόν και… εκτοξεύεται με δύναμη στο μέλλον Λίγες μονάχα ημέρες απέμειναν μέχρι το τέλος των Εβδομάδων Μόδας και πλέον οι μεγαλύτερες τάσεις του επόμενου Χειμώνα έχουν ήδη διαμορφωθεί ως ένα σημείο. Έχουμε δει συλλογές εμπνευσμένες από περασμένες εποχές και ιδίως, τα 1980s που είναι η νέα δεκαετία- εμμονή των σχεδιαστών.....
Εικόνα της Τι θα φορέσουμε φέτος το Πάσχα.
ΜΟΔΑ3/2/2018

Τι θα φορέσουμε φέτος το Πάσχα.

Κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, προβληματίζομαι με το τι θα φορέσω τις μέρες του Πάσχα και τι θα πάρω μαζί μου. “Τι καιρό θα κάνει; …Θα έχει κρύο;…Ανοιχτόχρωμα ή σκούρα ρούχα;…Και τι παπούτσια;…Ανοιχτά ή κλειστά;…Παλτό, μπουφάν, καπαρτίνα ή σακάκι;… “