ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Εικόνα της Δεν είναι αργά για όνειρα...
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ5/19/2018

Δεν είναι αργά για όνειρα...

“Πηδούν στη συνείδησή όλοι οι κάποτε πιθανοί εαυτοί μας που τους σκοτώσαμε, όλα τα καλύτερα εγώ που μπορούσαμε να γίνουμε και δε γίναμε, από τεμπελιά, κακομοιριά κι αναντρία.” Αναφορά στον Γκρέκο Ν.Καζαντζάκης
Εικόνα της Όλη η έννοια της αγάπης, σ' ένα "Μονόγραμμα"...
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ4/24/2018

Όλη η έννοια της αγάπης, σ' ένα "Μονόγραμμα"...

"Έτσι μιλώ για σένα και για μένα Επειδή σ’ αγαπώ και στην αγάπη ξέρω Να μπαίνω σαν Πανσέληνος Από παντού..."
Εικόνα της Που θα κάνουνε πικ-νικ στην Αθήνα.
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ4/18/2018

Που θα κάνουνε πικ-νικ στην Αθήνα.

Διάλεξε λοιπόν μια ωραία μέρα, φτιάξε πρόχειρα σαντουιτσάκια, προμηθεύσου με άφθονο νερό, βάλε την καλή σου διάθεση και βενζίνη στο αυτοκίνητό σου, και πάμε…
Εικόνα της Ιππασία ως εναλλακτική άθληση και ψυχοθεραπεία.
FITNESS4/11/2018

Ιππασία ως εναλλακτική άθληση και ψυχοθεραπεία.

Πάνω στο άλογο νιώθεις ελεύθερος. Τα άγχη και τα προβλήματα, απλά φεύγουν και αφήνονται πίσω με ένα τρόπο μαγικό. Έρευνες έχουν δείξει ότι και μόνο το να στεκόμαστε κοντά σε άλογα αλλάζει τη ροή των εγκεφαλικών μας κυμάτων, μειώνει την αρτηριακή μας πίεση και ελαττώνει το στρες. Και μόνο στη θέα ενός αλόγου ηρεμούμε και συγκεντρωνόμαστε στην παρούσα στιγμή.
Εικόνα της Αποδράσεις Σαββατοκύριακου …αποδράσεις ψυχής!
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ3/27/2018

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου …αποδράσεις ψυχής!

Εάν περιμένουμε τις καλοκαιρινές διακοπές για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, είμαστε χαμένοι. Το καλύτερο είναι να ξεκλέβουμε χρόνο και να αξιοποιούμε με κάθε ευκαιρία τα Σαββατοκύριακα μας! Έτσι δημιουργούμε στιγμές χαράς όλο το χρόνο και κατ’ επέκταση φτιάχνουμε την ψυχολογία μας.
Εικόνα της Τρομάζεις όταν...
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ3/23/2018

Τρομάζεις όταν...

Τρομάζεις όταν, ύστερα από πικρές δοκιμασίες, καταλάβεις πως μέσα μας υπάρχει μια δύναμη που μπορεί να ξεπεράσει τη δύναμη του ανθρώπου.