ΟΜΟΡΦΙΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ5/16/2018

Απογειώστε το βλέμμα σας, βάζοντας extensions!

Λένε πως τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής!….Αλλά, πως θα μαγνητίσει κάποιον να γυρίσει να τον κοιτάξει, εάν δεν πλαισιώνεται από ένα όμορφο, εντυπωσιακό κάδρο;

Ας πούμε την αλήθεια…Ποια δεν επιδιώκει πλούσιες, μακριές, πυκνές, έντονες βλεφαρίδες;…Ποια βγήκε από το σπίτι της χωρίς να βάλει έστω μάσκαρα;… Πόσο υπέροχο θα ήταν να ξυπνούσαμε και το βλέμμα μας να παρέμενε έντονο, μυστήριο, σαγηνευτικό;…
Ακούγεται σαν όνειρο και όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Με τα extensions θα κάνεις την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σου και θα έχεις πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες, κάθε μέρα για σχεδόν 2 μήνες!

Είναι μία μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των δικών σου βλεφαρίδων. Τα extensions, τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σου βλεφαρίδες και το αποτέλεσμα είναι άκρως φυσικό! Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σου βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές “τεχνητές” βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες. Επίσης οι “τεχνητές” πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να μας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα extensions. Επίσης λόγο του ότι τοποθετούνται μία – μία, με τη μέθοδο “One by One” μπορούν να διορθωθούν όλες οι περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως αδύναμες, μικρές, άχρωμες, ίσιες κ.τ.λ.

Ένας πιστοποιημένος extensionist θα κρίνει ανάλογα με το στιλ σου, το μέγεθος των ματιών και των βλεφαρίδων σου, το χρώμα των ματιών σου, το σχήμα του προσώπου σου, τα extensions που είναι κατάλληλα για εσένα. Η ανάλογη επιλογή γίνεται πάντα με γνώμονα το πιο καλαίσθητο και φυσικό αποτέλεσμα! Υπάρχουν extensions με διαφορετικά μήκη, καμπυλότητες, χρώματα και πάχος. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, ότι οι βλεφαρίδες extensions δεν είναι απλή υπόθεση και απαιτείται εμπειρία από τους experts για να βγει όμορφο και ασφαλές αποτέλεσμα!

Η διαδικασία τοποθέτησης των βλεφαρίδων, διαρκεί περίπου δύο ώρες, είναι εντελώς ανώδυνη και δεν απαιτείτε καμιά προετοιμασία πριν από αυτή, πέρα του να πάτε χωρίς μακιγιάζ και κρέμα ματιών! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις πρώτες 24 ώρες μετά την τοποθέτησή τους! Συγκεκριμένα μετά την εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων προσέχουμε να μη βρέξουμε τα μάτια μας, αποφεύγουμε το κολύμπι, τη σάουνα και γενικά τον ατμό. Κατά το διάστημα που είναι τοποθετημένες οι βλεφαρίδες, δεν τρίβουμε δυνατά τα μάτια μας, δεν τραβάμε τις βλεφαρίδες και δεν χρησιμοποιούμε ψαλίδι για γύρισμα των βλεφάρων. Επίσης όταν πραγματοποιείτε ντεμακιγιάζ, αποφεύγουμε το βαμβάκι και το έντονο τρίψιμο. Χρησιμοποιούμε προϊόντα ντεμακιγιάζ με βάση το νερό, και αποφεύγουμε αυτά που περιέχουν λάδι. Επίσης, καλό θα είναι να μη χρησιμοποιούμε λιπαρές κρέμες ματιών. Το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε είναι τέτοιο έτσι ώστε η μάσκαρα να μην είναι απαραίτητη, γιατί τα extensions είναι πολύ δυνατά και γεμάτα, με έντονο χρώμα. Εάν όμως θέλετε να χρησιμοποιήσετε, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην είναι αδιάβροχη (waterproof).

Από εκεί και πέρα, η καθημερινότητά μας δεν αλλάζει σε τίποτα! Τα extensions είναι ανθεκτικά και μπορούμε να απολαμβάνουμε όλες τις δραστηριότητες που συνηθίζαμε να κάνουμε, όπως η έντονη γυμναστική, η κολύμβηση ή ένα ζεστό ντουζ. Βουτάμε κανονικά στη θάλασσα απλώς όταν βγούμε τις ξεπλένουμε από το αλάτι. Κοιμόμαστε κανονικά χωρίς να νιώθουμε τίποτα, αφού οι βλεφαρίδες extensions είναι τόσο απαλές και ελαστικές, όσο και οι δικές σας.

Όταν τοποθετηθούν τα extensions παραμένουν για περισσότερους από δύο μήνες. Βέβαια το τελικό χρονικό διάστημα εξαρτάται από τον φυσικό κύκλο αναγέννησης των βλεφαρίδων μας. Τα extension μπορούν να συντηρούνται κάθε 2-3 εβδομάδες, με «γεμίσματα», που καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται από τις βλεφαρίδες που έχουν αναγεννηθεί. Η συντήρηση διαρκεί 15-45 λεπτά.

Τα extensions, εάν τοποθετηθούν σωστά δεν καταστρέφουν τις βλεφαρίδες μας όπως θεωρούν κάποιοι. Η δε κόλλα που εφαρμόζεται είναι ναι μεν ισχυρή, αλλά αβλαβής και είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρώπινων ιστών, σε νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι υποαλλεργική, μη ερεθιστική και επειδή σε καμία περίπτωση δεν ακουμπά στο δέρμα σας, δεν νιώθετε απολύτως τίποτα. Τέλος μπορούν να αφαιρεθούν απλά και εύκολα, στον εξειδικευμένο τεχνικό που τις τοποθέτησε. Η αφαίρεση πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά με ένα ειδικό υγρό, όποτε εσείς το θελήσετε. Φυσικά οι δικές σας βλεφαρίδες παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

Το κόστος τοποθέτησης τους, κυμαίνεται από 50,00€-100,00€ και η συντήρησή τους από 30,00€-50,00€.

Απογειώστε το βλέμμα σας και fly