ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ3/15/2018

Ας κάνουμε Ανάσταση happy!

Τέρμα η λευκή λαμπάδα την μέρα της Ανάστασης. Μπορούμε εύκολα μόνες μας, να την κάνουμε χαρούμενη!

Μπορεί να νομίζεις ότι οι χρωματιστές, διακοσμημένες λαμπάδες είναι για τα παιδιά, αλλά εγώ νομίζω ότι βάζοντας μια διακριτική πινελιά πάνω σ' αυτές, απλά αναδεικνύεις την προσωπικότητά σου.
Μην νομίζεις ότι θα πρέπει να έχεις τελειώσει τη σχολή Καλών Τεχνών για να το κάνεις! Απλά σκέψου τι θα ήθελες να βάλεις και απλά κάνε το!

Πάρε μια απλή λαμπάδα, στο χρώμα που προτιμάς, δέσε ή κόλλησε επάνω με θερμόκολλα, μια όμορφη κορδέλα, ένα αποξηραμένο ή ψεύτικο λουλούδι, ένα φτερό παγωνιού, αρωματικά μπαχαρικά όπως κανέλλα ή αστεροειδή γλυκάνισο, αποξηραμένα σπειροειδή όπως πορτοκάλι ή λεμόνι κα. Μπορείς ακόμη εάν θες να καρφώσεις πάνω χρωματιστές πινέζες.

 

 Την παραπάνω λαμπάδα, την έχω φτιάξει εγώ για την βαφτιστήρα μου. Μην την κοιτάς και έκπλησσέ σε γιατί όταν σου αναλύσω παρακάτω τον τρόπο, θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι τελικά δύσκολο!

Βρες μια χαρτοπετσέτα με ένα όμορφο σχέδιο ή προμηθεύσου από καταστήματα με είδη χόμπι ειδικό χαρτί ρυζόχαρτο για decoupage. Εγώ εδώ έχω χρησιμοποιήσει χαρτοπετσέτα. Αποφάσισε που θέλεις να την κολλήσεις και κόψε το κομμάτι που θα χρειαστείς. Πάρε υγρή κόλλα atlacoll και με ένα πινέλο άλειψε την επιφάνεια της λαμπάδας που θέλεις να καλύψεις. Τοποθέτησε την χαρτοπετσέτα και αφού στεγνώσει λίγο, ξαναπέρασέ την από πάνω με κόλλα προσεκτικά.
Δέσε απλά μετά ένα κορδόνι ή μια κορδέλα και κόλλησε πάνω σε αυτό με θερμόκολλα, ψεύτικα λουλουδάκια. Και έτοιμη!!!....Τόσο απλά!

Φτιάξε την δικιά σου λοιπόν, και ελπίζω φέτος να δω πιο πολλές χαρούμενες λαμπάδες στην Ανάσταση!