ΟΜΟΡΦΙΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ5/7/2018

Υαλουρονικό και αυξητική χειλιών.

Μικρά χείλη;…Όχι πια!!! Τώρα μπορούμε να κάνουμε αυξητική χειλιών χωρίς χειρουργείο!

Το να προσπαθούμε να κάνουμε τα χείλη μας να φαίνονται πιο μεγάλα, κάνοντας τατουάζ ή βάζοντας κραγιόν στο δέρμα επάνω από το όριο του άνω χείλους είναι λάθος, αντιαισθητικό, αφύσικο και σε κάποιες περιπτώσεις αστείο! Υπάρχει τρόπος να τα αυξήσουμε και να διορθώσουμε το σχήμα τους εύκολα, άμεσα, σωστά και ανώδυνα.

Καθώς μεγαλώνουμε, ούτως ή άλλως, τα χείλη φυσιολογικά μικραίνουν, αδειάζουν, ζαρώνουν και αποκτούν πολλές κάθετες ρυτίδες. Σήμερα η αύξηση και η επαναδιαμόρφωση του σχήματος είναι πλέον μια απλή και εξαιρετικά ασφαλής υπόθεση με την βοήθεια του υαλουρονικού οξέος.

Το υαλουρονικό οξύ, είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα και δεν προκαλεί αλλεργίες. Δεν είναι οξύ με την έννοια του όρου (δεν «καίει» δηλαδή τους ιστούς) και ο όρος οξύ απευθύνεται μόνο στον βιοχημικό τύπο της ουσίας.

Η θεραπεία είναι σχετικά ανώδυνη. Αυτό που νοιώθεις είναι μόνο μια ενόχληση. Έχοντας προηγηθεί τοπική αναισθησία 20-25 λεπτά πριν, ο γιατρός με μια ειδική, πάρα πολύ λεπτή, βελόνα εγχύει ειδικό, λεπτόρευστο υαλουρονικό για τα χείλη, σε συγκεκριμένα σημεία, τόσο μέσα στον “πολφό” του χείλους όσο και στο περίγραμμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για ένα όμορφο και ασφαλές αποτέλεσμα είναι ο γιατρός σας να έχει καλή γνώση ανατομίας και αισθητικής προσώπου, για την αποφυγή κάθε είδους υπερβολής. Σκοπός μας δεν είναι να “φουσκώσουμε” τα χείλη αλλά να τους δώσουμε όγκο και όμορφο σχήμα χωρίς κανείς να μπορεί να υποψιαστεί ότι κάποιος έχει παρέμβει σε αυτά. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 40 λεπτά και για ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα ελεγχόμενο αποτέλεσμα απαιτούνται συνήθως δύο επαναλήψεις με μεσοδιάστημα 7 – 10 ημερών. Η διόρθωση είναι άμεση, ενώ για 2-3 μέρες μπορεί να υπάρχει στην περιοχή πρήξιμο, κοκκινίλα ή ήπια ευαισθησία, τα οποία όμως στη συνέχεια υποχωρούν.

Το αποτέλεσμα διαρκεί από 8 έως 12 μήνες, οπότε και θα χρειαστεί να γίνει επανάληψη της εφαρμογής. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην ηλικία για την εφαρμογή και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία. Το δε κόστος του κυμαίνεται από 200,00€-300,00€.

Τα πλεονεκτήματα του υαλουρονικού οξέος:
1. Δεν κάνει αλλεργίες
2. Δεν προκαλεί αντιδράσεις
3. Δεν δημιουργεί φλεγμονές
4. Δεν προκαλεί κακοήθειες
5. Δεν προκαλεί κολλαγονώσεις
6. Έχει αντίδοτο

Ναι, καλά το ακούσατε!!!...Έχει αντίδοτο! Είναι το μόνο ενέσιμο εμφύτευμα της σύγχρονης χειρουργικής πλαστικής που έχει αντίδοτο. Αυτό σημαίνει ότι κάνοντας υαλουρονικό, αν κάποια στιγμή χρειαστούμε να αφαιρέσουμε μια ποσότητα τότε πολύ απλά εφαρμόζεται μια ενέσιμη με υαλουρονιδάση στην περιοχή εφαρμογής και διαλύεται το πλεονάζον υλικό ή και όλο. Έτσι η εικόνα της περιοχής όπου είχε εφαρμοστεί το υαλουρονικό αποκαθίσταται άμεσα σε ποσοστό 100%.

Τολμήστε το και το αποτέλεσμα θα σαγηνέψει εσάς και τους γύρω σας!