ΟΜΟΡΦΙΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ6/21/2018

Lash lift ή αλλιώς botox βλεφαρίδων

Ξυπνώντας σήμερα το πρωί και κοιτάζοντας το πρόσωπό μου στον καθρέπτη, συνειδητοποίησα ότι εάν οι βλεφαρίδες μου ήταν πιο έντονες, πιθανότατα να έφευγα για την δουλειά μου, χωρίς κάν να χρειάζεται να βαφτώ!...Και εκείνη την στιγμή, μου ήρθε η επόμενη σκέψη... και τί κάνουμε στις διακοπές;…

Τα extensions βλεφαρίδων, ναι μεν είναι πολύ εντυπωσιακά, αλλά θέλουν μεγάλη προσοχή και περιποίηση, για να μην σου μείνουν τα μισά πάνω στην πετσέτα που θα σκουπιστείς!

Τι κάνουμε λοιπόν; …Μίλησα με την αγαπημένη μου φίλη Γεωργία Σπανού, που ειδικεύεται σ’ αυτό και γνωρίζει όλες τις τελευταίες τάσεις και μεθόδους, και μου πρότεινε το lash lift ή αλλιώς botox βλεφαρίδων. Μου εξήγησε ότι το lash lift, κάνει τις δικές σου βλεφαρίδες να δείχνουν μόνιμα ανασηκωμένες όπως δείχνουν όταν φοράς μάσκαρα. Τονισμένες δηλαδή όσο πρέπει! Δεν χρειάζεται να προσέχεις με το ντεμακιγιάζ σου και αν θέλεις πιο εντυπωσιακό βλέμμα μπορείς από πάνω να χρησιμοποιήσεις και μάσκαρα. Το εφέ φεύγει σταδιακά και δεν θα ξυπνήσεις ποτέ με τις μισές σου βλεφαρίδες στο μαξιλάρι όπως συμβαίνει συνήθως με τις τούφες και τα extensions. Κατά την εφαρμογή, μπορούν να βαφτούν κιόλας για να γίνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο έντονο! Εν αντιθέσει με τα extensions, που εάν δεν γίνει σωστά βλάπτει τις βλεφαρίδες, το lash lift θρέφει και δυναμώνει την τρίχα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο φυσικό και διαρκεί περίπου 2 μήνες! Δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη περιποίηση και τίποτε που θα πρέπει να προσέξεις.


Η διαδικασία διαρκεί 45-60 λεπτά και το κόστος 35,00€-50,00€.

Το αποτέλεσμα που δημιουργεί το eyelash lift είναι διπλάσιες βλεφαρίδες σε λίγη ώρα και είναι αρκετό από μόνο του για να σε κάνει να δείχνεις περιποιημένη και φρέσκια, με ή χωρίς μακιγιάζ!

Όπως καταλαβαίνεται όλα τα παραπάνω, και μην βρίσκοντας κανένα αρνητικό, με έπεισαν να κλείσω το ραντεβού μου!!!


Για πληροφορίες και ραντεβού:
Γεωργία Σπανού
Eyelashes artist and more
6948543513