ΟΜΟΡΦΙΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ4/13/2018

Οι τάσεις του καλοκαιριού στα νύχια μας.

Σήμερα πήγα για καθιερωμένο μου μανικιούρ. Πεντικιούρ είχα ήδη κάνει, οπότε δεν χρειάστηκε. Μπορεί να μην έχουμε βάλει ακόμη τα πέδιλά μας αλλά πάντα πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας, ακόμη και τα σημεία που δεν εκτίθενται, γιατί είπαμε: φροντίζουμε τον εαυτό μας, για να αρέσουμε σε εμάς και όχι στους άλλους!

 

 

Επέλεξα nude αποχρώσεις (για άλλη μια φορά!), με μια τσαχπινιά glitter στα δύο ακριανά δάκτυλα. Προσωπικά εμένα μου αρέσουν οι ήπιες, ήρεμες αποχρώσεις, το γαλλικό και το κόκκινο χρώμα στα νύχια, που θεωρώ πως είναι διαχρονικά, chic, ασφαλή, εύκολα προσαρμόσιμα με όλα τα στυλ ντυσίματος και σε οποιαδήποτε περίσταση.

 

 


Παρόλα αυτά βέβαια, το φετινό καλοκαίρι θέλει χρώμα! Και μάλιστα έντονα χρώματα και σχέδια. Ένα από τα χρώματα που θα είναι must του καλοκαιριού είναι το κίτρινο, σε όλες του τις αποχρώσεις και το χρυσό! Το κίτρινο και το κοραλλοπορτοκαλί, είναι χρώματα που αναδεικνύουν πολύ το μαύρισμα! Θα δούμε βέβαια και όλη την παλέτα των παλ χρωμάτων, όπως το τουρκουάζ, το mint, το ροζ, το γκρι, το σιελ, το μπεζ, το σομόν, καθώς και πολύ glitter και έντονες αντιθέσεις όπως το λευκό με το μαύρο ή το μπλε με το κόκκινο!

 


Ότι και εάν κάνετε όμως, φροντίστε να διατηρείται περιποιημένο το χρώμα, καθώς και την υγιεινή των άκρων σας! Όποιό χρώμα και εάν επιλέξετε, απλά υποστηρίξτε το!


Και μην ξεχνάτε: F.l.y και όλα είναι υπέροχα!!!