ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ3/24/2018

Που θα φάμε; …Ακολούθησε το άρωμα του “Δυόσμου”!

Ένα υπέροχο μαγαζί, που έχει καθιερωθεί ως στέκι και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές πελατών και κριτικών, βρίσκεται στην Φρεαττύδα. Το όνομά του μεθυστικό, όπως και οι γεύσεις του!

Ο “Δυόσμος”, βρίσκεται στην οδό Φρεαττύδος 42 Α, σ’ ένα παλιό αρχοντικό, το οποίο έχει καλαίσθητα ανακαινιστεί και θυμίζει το σπίτι σου σε μια άλλη εποχή. Η άνεση και η οικειότητα που θα νοιώσεις με το που περάσεις την πόρτα, θα σε κάνουν να νοιώσεις ξέγνοιαστο παιδί. Με το που θα ανέβεις την ξύλινη σκάλα, σε περιμένουν όμορφοι άνθρωποι, με αληθινά χαμόγελα και διάθεση να σε εξυπηρετήσουν! Το κλίμα καθ’ όλη την διάρκεια παρεϊστικο, κάνοντας θαμώνες και υπαλλήλους, μια όμορφη χαρούμενη παρέα. Τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν και τα πιρούνια παίρνουν φωτιά!

Οι γεύσεις απίθανες! Ότι και εάν δοκιμάσεις σίγουρα θα σε καταπλήξει. Η απλότητα ενός υλικού, μεταλλάσσεται σε θεσπέσια λιχουδιά με τις αλχημείες του σεφ. Πραγματικά, η αγάπη και το μεράκι τους γι’ αυτό που κάνουν, βγαίνει στον ουρανίσκο σου. Όταν φτάνει η μπουκιά εκεί και απλά κλείνεις τα μάτια σου, για να μην σου αποσπάσει κάτι άλλο την προσοχή και χάσεις κάποια αίσθηση.


Μην φύγεις από εκεί εάν δεν δοκιμάσεις τα γλυκά τους. Σου υπόσχομαι ότι θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου!

Τηλ. Κρατήσεων : 210-4611335