ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ3/22/2018

Βάλε χρώμα στο σπίτι σου

Ποιος είπε ότι τα έντονα χρώματα είναι απαγορευτικά για το σπίτι μας; Διάλεξε έντονους χρωματισμούς και άλλαξε άμεσα την διάθεσή σου!


Εντάξει… η όποια ανακαίνιση, θα μας φτιάξει σίγουρα την διάθεση αλλά εάν επιλέξεις να βάλεις χαρούμενα χρώματα, το σίγουρο είναι ότι δεν θα θες να φύγεις από το σπίτι!


Δεν θα σου πω ότι θα πρέπει να βάψεις τους τοίχους ή να αλλάξεις όλο το σπίτι σου. Απλά θέλω να σου αποδείξω, ότι μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να προσθέσεις στο ίδιο υπάρχον χώρο σου, θα κάνουν την διαφορά.


Διάλεξε ένα χρώμα ή ένα συνδυασμό χρωμάτων και …πάμε!!!  Αγόρασε πολλά έντονα, χρωματιστά μαξιλάρια ή επέλεξε floral υφάσματα ή με τυπωμένα print. Βάλε τα παντού…στους καναπέδες, στις πολυθρόνες, στο πάτωμα. Μπορείς ακόμη να τα βάλεις και στις καρέκλες του μπαλκονιού σου. Στους ίδιους χρωματισμούς, επέλεξε διακοσμητικά, πίνακες, κορνίζες, βάζα, σερβίτσια, ριχτάρια. Μην ξεχάσεις τις κουρτίνες, που λόγο τις επιφάνειας τους, παίζουν τον πιο καθοριστικό ρόλο.


Σημαντική, τελευταία πινελιά…αγόρασε φυτά και τοποθέτησέ τα σε διάφορες γωνιές. Φρόντισε μόνο να τα περιποιείσαι σωστά αλλιώς πάρε κατευθείαν κακτάκια!!!